top of page

Αποτρίχωση προσώπου/laser Alexandrite Candela 755nm

Στο δερματολογικό ιατρείο SkinTouchDermatology Clinic, χρησιμοποιούμε το εξελιγμένο και πιο σύγχρονο μοντέλο LASER αποτρίχωσης του αμερικανικού οίκου Alexandrite CANDELA 755nm. Η αποτρίχωση με ALEXANDRITE CANDELA laser στο πρόσωπο αποτελεί τη μοναδική μέθοδο αποτρίχωσης με μόνιμα αποτελέσματα εξαλείφοντας την ανεπιθύμητη τριχοφυία και βγάζοντας τα ξυραφάκια, τις κρέμες, τα κεριά και όλες αυτές τις δαπανηρές και χρονοβόρες διαδικασίες μία για πάντα από τη ζωή μας.

Ποιός είναι ο αριθμός των συνεδριών πού απαιτείται;

Ο αριθμός των συνεδριών που χρειάζονται είναι 6-9 συνεδρίες κατά μέσο όρο κάθε 3-4 εβδομάδες. Η επανάληψη της κάθε συνεδρίας θα πρέπει να σέβεται το μεσοδιάστημα των 25 με 35 ημερών το πολύ, καθώς η κάθε θεραπεία laser στοχεύει στην καταστροφή της τρίχας που βρίσκεται στην αναγεννή φάση ανάπτυξής της. Ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστούν για την εξάλειψη της τριχοφυΐας στην περιοχή του προσώπου επηρεάζεται από τυχόν ορμονικές διαταραχές. Κατά συνέπεια στην τελευταία περίπτωση ο αριθμός των συνεδριών δύναται να είναι μεγαλύτερος.

Συχνές Ερωτήσεις

  • Πόση ώρα διαρκεί η κάθε συνέδρια;

Η κάθε συνεδρία αποτρίχωσης με λέιζερ ALEXANDRITE CANDELA σε όλο το πρόσωπο διαρκεί περίπου 10 με 20 λεπτά!

  • Πονάει το LASER ALEXANDRITE CANDELA;

Πρόκειται για μία εντελώς ανώδυνη θεραπεία χάρη στον αυτόματο μηχανισμό ψύξης που διαθέτουν αποκλειστικά τα ιατρικά LASER της CANDELA.

  • Πώς θα αντιδράσει το δέρμα μου μετά τη θεραπεία;

Μετά από κάθε συνεδρία παρατηρείται μικρή ερυθρότητα η οποία όμως υποχωρεί μετά τη χρήση ενυδατικής/ καταπραϋντικής κρέμας.


Οδηγίες πριν και μετά από κάθε συνεδρία laser ALEXANDRITE

  • Πριν τη θεραπεία δεν θα πρέπει να κάνουμε χρήση κεριού, ξυραφιού ή ξανθιστικής κρέμαs

  • Η επιδερμίδα μας δεν θα πρέπει να είναι μαυρισμένη

  • Έως και 10 ημέρες μετά την εφαρμογή laser alexandrite candela συνιστάται η χρήση αντηλιακού και αποφυγή μαυρίσματος (ηλιοθεραπεία)

bottom of page